OVER WORKDAY

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden creëren een kader voor het management en de dagelijkse beslissingen. Daarnaast helpen ze ons met het creëren van een prettige werkplek. Het klinkt eenvoudig. En toch laten bedrijven zich al te vaak meeslepen in politieke spelletjes, sluiten ze zich op in een ivoren toren of worden meegesleept door een overspannen markt. In plaats daarvan zouden ze eigenlijk moeten focussen op de aspecten die hen ooit succesvol hebben gemaakt.

De volgende kernwaarden definiëren wat belangrijk is voor Workday:

Werknemers

Mensen vormen de kern van ons bedrijf. Zonder hen zouden we niet bestaan. We nemen enkel de besten aan en verwachten grootse resultaten.

Klantenservice

Bij elke investering die we doen en elke beslissing die we nemen, denken we aan onze klanten. We doen er alles aan om de klanttevredenheid centraal te stellen.

Innovatie

Wij streven naar innovatie, niet alleen op het gebied van development, maar in alle aspecten van ons bedrijf.

Integriteit

We zeggen wat we bedoelen en bedoelen wat we zeggen. We houden ons aan onze beloftes, behandelen iedereen gelijk en communiceren open en eerlijk.

Plezier

Daarnaast vinden we plezier belangrijk. We lachen graag. Het maakt ons werk immers nóg leuker. We investeren in maatschappelijke- en bedrijfsevenementen die onze werknemers en hun gezinnen verbinden met Workday op een manier die 'business as usual' overstijgt.

Winstgevendheid

Economisch succes op lange termijn helpt ons om werknemers en klanten te voorzien van de beste productiviteitstools, oplossingen en services. Winstgevendheid is belangrijk, maar is niet de reden van ons bestaan. Het bestaansrecht van Workday is het bieden van uitstekende producten en services.

Bekijk voor meer informatie onze gedragscode.