DEPLOYMENT

Ga snel aan de slag.

Na uw keuze voor Workday wilt u snel live gaan. Met onze beproefde methodologie krijgt u de functionaliteiten en de waarde die u verwacht, snel.

Mensen die een wereldbol vooruit duwen met een persoon op een raket.
Mensen die met data werken.

WAT WE BIEDEN

Een aanpak die simpelweg werkt.

Of u nu kiest voor een vooraf geconfigureerd pakket of een deployment-op-maat, met onze aanpak krijgen we u probleemloos live. Meer dan 70% van de klanten zijn live op Workday – dus we weten dat het werkt.

 

 

Een fantastisch partner-ecosysteem.

We zoeken onze partners met zorg uit om er zeker van te zijn dat ze onze waarden en onze commitment aan uw succes delen. En aangezien we allemaal dezelfde tools gebruiken verloopt elke deployment op vergelijkbare wijze, met wie u ook samenwerkt.

Experts die u naar de eindstreep brengen.

Met Workday Delivery Assurance blijft u gedurende het hele project met ons in contact. Onze experts sporen potentiële problemen vroegtijdig op en zorgen ervoor dat u elk checkpoint passeert om op schema te blijven.

"Dankzij Workday Launch konden we in een recordtijd en binnen budget een state-of-the-art ERP-systeem uitrollen."

Afbeelding van een vrouw die op een springplankdiagram springt.

Een deployment op het hoogste niveau.

Haal het meeste uit uw Workday-deployment met Workday Success Plans. Deze abonnementsservices bieden exclusieve toegang tot resources, tools en expertise voor nog diepere inzichten in Workday.


Klaar voor een 
gesprek?