Media en entertainment

Uw doelgroepen engageren. Talent inspireren. Internationaal schalen.

Van contentcreatie tot monetisatie, de media- en entertainmentindustrie is rap aan het veranderen. Workday levert de flexibiliteit en inzichten die u nodig hebt om snel te kunnen schakelen en de toekomst met vertrouwen tegemoet te treden.

Toonaangevende media- en entertainmentbedrijven wereldwijd hebben voor Workday gekozen.

UW DOELEN BEREIKEN

Uw mensen betrekken.

Een uitmuntende employee experience is belangrijker dan ooit. Ontdek hoe Workday gestroomlijnde en gepersonaliseerde ervaringen levert die echt waardevol zijn voor werknemers.

Verbeter de veerkracht.

In de mediawereld veranderen de digitale monetisatiemodellen net zo snel als de streamingmogelijkheden. Ontdek welke vijf gebieden u helpen met het verbeteren van de wendbaarheid.

Plannen voor succes.

Het hebben van één plan is tegenwoordig niet genoeg. Bekijk hoe we mediabedrijven in staat stellen om te plannen voor elk scenario, zodat u altijd klaar bent om actie te ondernemen.

Ga sneller vooruit.

Voor TX Group AG, de grootste mediagroep in Zwitserland, biedt Workday eenvoudigere processen en slimmere analytics om groei te stimuleren in een verschuivend medialandschap.

HOE WE U HELPEN

VIBE Central voor de media- en entertainmentindustrie

Cruciale inzichten voor positieve verandering.

Meet alles, van werving en promoties tot het gevoel van inclusie onder uw werknemers. Met de Workday VIBE Index™ kunt u zien waar u staat en vervolgens actie ondernemen.

 

Personeelsmanagement van A tot Z.

Van compensatie en salarisadministratie tot tijdregistratie en secundaire arbeidsvoorwaarden, Workday geeft u alle tools die u nodig hebt om de tijd, het talent en de energie van uw mensen te optimaliseren.

 

Een dynamische 'skills foundation'.

U wilt een personeelsbestand werven, ontwikkelen en behouden dat is voorbereid op de toekomst. Wij bieden u inzicht in de vaardigheden die er binnen de organisatie zijn, de vaardigheden die nodig hebt en hoe u met gerichte learning een eventuele 'skills gap' kunt dichten.

 

 

HOE WE U HELPEN

Financieel management revenue dashboard voor de media- en entertainmentindustrie

Revenue management van A tot Z.

Controle over elk aspect van revenue management, van contract tot cash. Met Workday kunt u elke contractuele verandering vastleggen voor meer inzicht en minder risico.

 

Analytics op hoger niveau.

Grote hoeveelheden operationele en historische data opnemen en voorbereiden. Met een compleet beeld van de business kunnen uw teams sneller betere beslissingen nemen.

 

Eén systeem dat u helpt veranderen.

Met een enterprise management cloud van Workday kunt u vertrouwen op een flexibele, gestroomlijnde basis die u in staat stelt om te evolueren met de snelheid van verandering.

 

 

HOE WE U HELPEN

Mediadashboard voor enterprise planning voor de media- en entertainmentindustrie

Ondernemingsbrede planning.

Van titelplanning en omzetprognoses tot het modelleren van greenlight-scenario's, Workday Adaptive Planning geeft u de inzichten die u nodig hebt. Zo bent u altijd voorbereid op wat er komen gaat.

 

Onbeperkte operationele inzichten.

Met Workday Prism Analytics kunt u grote hoeveelheden data samenvoegen, zoals zendtijd, kijkerswaardering, adverteerders, vertoningen en retentie, voor een volledig beeld van de business - zelfs op transactieniveau.

 

Gestroomlijnd projectmanagement.

Plannen, personeel toewijzen en projecten beheren, het kan allemaal in hetzelfde systeem als uw financiën en HR.

 

 

HOE WE U HELPEN

Discovery board voor analyse van productie-uitgaven voor de media- en entertainmentindustrie

Een intelligente datafundering.

Succes in de nieuwe wereld van media en entertainment vraagt om snelle toegang tot grote hoeveelheden data over financiën, personeel en de operatie. Dat is precies wat Workday levert.

 

Een framework dat met u meeverandert.

Speel in op veranderingen zodra ze zich voordoen. Ons flexibele business process framework stelt u in staat om uw processen te configureren zoals u dat wilt, zonder code.

 

Naadloze integraties en ongekende uitbreidbaarheid.

Als uw behoeften veranderen kunt u met Workday Integrations en Workday Extend snel nieuwe apps bouwen en/of integreren met systemen van derden.

 

 


Bekijk hoe wij onze klanten centraal stellen.

Klaar voor een
gesprek?