TECHNOLOGIE

Innoveren met snelheid.

Om voorop te blijven lopen in de innovatiecurve is het belangrijk dat u snel kunt handelen. Workday levert een flexibel systeem dat kan schalen met uw behoeften. Zo kunt u zich richten op datgene waarin u het beste bent: een pioniersrol spelen bij de volgende grote innovatie.

's Werelds grootste technologiebedrijven gebruiken Workday om hun business schaalbaar te maken.

UW DOELEN BEREIKEN

Ontdek nieuwe omzetkanalen.

B2B softwarelicenties en leveringsmodellen veranderen met de minuut. Ontdek hoe u uw digitale bedrijfsmodellen kunt evolueren om nieuwe inkomstenbronnen te vinden.

Sneller innoveren dankzij analytics.

Is data een aanjager van innovatie? Onze klanten beantwoorden deze vraag met een volmondig 'ja'. Ontdek hoe Zynga en Xactly analytics inzetten om hun bedrijf te transformeren, ook in tijden van disruptie.

Verbeter de wendbaarheid, schaalbaarheid en groei.

Succes realiseren op de lange termijn vraagt om organisatorische agility. Ontdek welke vijf gebieden belangrijk zijn voor agility in de techsector.

Zorg dat uw mensen tevreden blijven.

Het werven en behouden van een gemotiveerd personeelsbestand is belangrijk voor uw succes. Met Workday levert u een experience die al uw mensen betrokken houdt.

HOE WE U HELPEN

Financieel management revenue dashboard voor de technologiebranche

 

Controle van revenue management.

Van contract tot cash, met Workday beheert u alle aspecten van revenue management in één systeem.

 

Betere financiële efficiency.

Met één suite voor accounting en rapportages kunt u de financiële consolidatie verbeteren en de tijd die nodig is voor afsluitingen verkorten - terwijl u zorgt voor consistentie in alle internationale activiteiten.

 

Continue planning en analyses.

Nu kan iedereen gezamenlijk plannen, modelleren en analyseren. Met financiële, personeels-, verkoop- en operationele data op één plek kan uw organisatie plannen maken voor alle uitkomsten en snel bijsturen.

HOE WE U HELPEN

VIBE Central voor de technologiesector

Inzicht in de bedrijfscultuur, diversiteit en inclusiviteit.

De Workday VIBE Index™ stelt u in staat om de belangrijkste metrics op het gebied van cultuur, diversiteit en inclusie te meten. Zo ziet u direct waar u staat en kunt u de juiste acties ondernemen.

 

Flexibel personeelsmanagement.

Van het beheren van een personeelsbestand dat op afstand werkt tot het intern verplaatsen van werknemers, met Workday Workforce Optimization kunt u de waarde van uw mensen volledig ontsluiten.

 

Learning die nieuwe vaardigheden ontsluit.

Bied uw mensen de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Wij bieden u inzicht in de vaardigheden die er binnen de organisatie zijn, de vaardigheden die nodig hebt en hoe u met gerichte learning een eventuele 'skills gap' kunt dichten.

HOE WE U HELPEN

Analytics en rapportages: sales performance per medewerker

Een intelligente datafundering.

Elke vraag over uw business wordt snel beantwoord. Door al uw data samen te brengen in één centrale hub, die wordt aangestuurd door machine learning, krijgt u snel inzichten om sneller actie te kunnen ondernemen.

 

Een framework dat met u meeverandert.

Speel in op veranderingen zodra ze zich voordoen. Ons flexibele business process framework stelt u in staat om uw processen te configureren zoals u dat wilt, zonder code.

 

Naadloze integraties en ongekende uitbreidbaarheid.

Als uw behoeften veranderen kunt u met Workday Integrations en Workday Extend snel nieuwe apps bouwen en/of integreren met systemen van derden.

Lees in dit rapport hoe en waarom finance het voortouw neemt bij digitale transformatie.


Bekijk hoe wij onze klanten centraal stellen.

Klaar voor een
gesprek?