WAAROM WE ANDERS ZIJN

Bevrijd uzelf van ERP.

Maak een einde aan de beperkingen van legacysystemen en boek sneller resultaten met een nieuwe generatie zakelijke cloudsoftware. Alleen Workday is ontworpen om te floreren in een veranderende wereld.

Schermafbeelding van een desktop met financiële managementrapportage en schermafbeelding van een mobiel met Workday-recruitmentsoftware

De wereld verandert snel. En ERP-systemen veranderen te langzaam.

Daarom hebben we een systeem ontworpen dat sneller is.

Wilt u ook buitengewone resultaten leveren in een veranderende wereld?

Mooi, wij ook!

Een gestroomlijnde basis

Het begint met het leveren van uw beste werk, elke dag weer.

ERP-systemen zijn niet ontworpen om u tijd te besparen, ook de cloudsystemen niet. En upgrades blijven kostbaar en tijdrovend. Wat zou het betekenen als u altijd toegang heeft tot de laatste versie, zonder onderbrekingen? En wat als automatisering en innovatie u daadwerkelijk zouden helpen om het beste uit uzelf te halen? Want dat is wat Workday mogelijk maakt.

 

Het complete plaatje

Data is goed. Volledig inzicht in ál uw data is beter.

Het nemen van goede beslissingen vraagt om goede data. En velen van u denken dat een overstap naar de cloud hierbij helpt. Dat is niet helemaal waar. Bij andere leveranciers is data nog steeds gefragmenteerd en versnipperd. Alleen Workday brengt financiële, personele en operationele data samen in één kern, die altijd beschikbaar en goed beveiligd is.

De business komt eerst

Moet u veranderingen aanbrengen? Meer power voor u.

Verandering is onverbiddelijk. Toch maken veel systemen het onmogelijk om mee te veranderen. Onze aanpasbare frameworks stellen u in staat om processen te configureren of aan te passen wanneer u maar wilt, zonder dat u hoeft te coderen. En u kunt er zeker van zijn dat elke verandering die u aanbrengt duurzaam en auditeerbaar is.

 

Continu opnieuw kalibreren

Stel uw prestaties constant bij.

Het is niet genoeg om elk kwartaal wat aan te passen. U moet dag in, dag uit, kleine en grotere aanpassingen kunnen doen. Met Workday kunt u voortdurend plannen maken, de plannen uitvoeren en de uitkomsten analyseren. Het resultaat? U kunt zo vaak als nodig koerscorrecties doorvoeren en snel schakelen in een veranderende wereld.

Succesvol met Workday

Een bewezen partner.

We zijn trots op onze toonaangevende klanttevredenheid van 97%, wat voortkomt uit onze enorme focus op de klantervaring. U kunt op ons rekenen om op tijd en binnen budget live te gaan - en dat we ook daarna blijven werken aan het creëren van waarde voor uw organisatie.

Sluit u aan bij een internationale community van toppresteerders.

 

Bekijk Workday in actie.

Klaar voor een
gesprek?